Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen maken nieuw seizoen ‘Media Inside

40 minuten lang een frisse blik op alles wat er in de media gebeurt

In de mediawereld is er elke dag wel wat aan de hand. Daardoor is het soms lastig om het overzicht te behouden. Gelukkig keren Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen terug met een nieuw seizoen ‘Media Inside’. Samen met twee wisselende gasten analyseren ze de voorbije mediaweek. Ook bespreken ze aan tafel de ins en outs van het maken van televisie, podcasts en andere vormen van media.

Het tweede seizoen van ‘Media Inside’ zie je vanaf 13 augustus om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Gijs en Marcel ontvangen onder andere mediapersoonlijkheden als Özcan Akyol, Lale Gül, Rutger Castricum, Alexander Klöpping en wie weet komt ook de langverwachte Sven Kockelmann. In het nieuwe seizoen komt natuurlijk het Briefje van Marcel aan bod en brengt Marcel een ode aan de talkshowhosts van Nederland.

Media Inside is een coproductie van TIN CAN en BNNVARA.

5 Comments

  1. Hopelijk nu meer afleveringen gedurende het hele jaar. Dit hoort niet maar een paar weken op de buis. En wat meer relevante gasten i.p.v. mensen uitnodigen omdat het zogenaamd een jong publiek moet aanspreken voor op NPO3. Dat is al zo’n 20 jaar een achterhaalde gedachte van de NPO aangezien jongeren niet persé kijken naar NPO3. Ze weten niet eens dat dit een jongerenzender is.

  2. Eindelijk , eindelijk kan ik mij weer eens echt verkneukelen om vilein en hilarisch droog commentaar. Puur genieten. Moet in een gouden lijst, dank beide heren voor zoveel geestigheid. Een topduo

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*