Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen in nieuw BNNVARA-programma ‘Media Inside’

Scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media.

Dag in, dag uit dondert de media-lawine over ons heen. Socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen. Vanaf 3 januari kijken Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen, samen met twee wisselende gasten, naar de hoogte- en dieptepunten van de voorbije mediaweek in het nieuwe BNNVARA-programma Media Inside. De serie telt vijf afleveringen op de zondagavond. Media Inside is vanaf 3 januari om 21:55 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. 

Groenteman en Van Roosmalen leerden elkaar vijftien jaar geleden kennen tijdens een interview. Een vriendschap ontstond en, na een korte carrière als uitbaters van een pannenkoekencaravan, gaan de twee nu voor het eerst samen een tv-programma maken. 

Gijs: “Vele, vele uren heb ik tegenover Marcel gezeten terwijl wij het medianieuws met elkaar doornemen. Het is hoog tijd dat de rest van Nederland daarvan kan meegenieten.”
Marcel: “Start de show!”

Media Inside is een coproductie van TIN CAN en BNNVARA.

7 Comments

  1. Wordt reuze “leuk” met deze 2 heren . Hoe Gijs bij de omroep is binnen gekomen is mij ’n raadsel. Misschien dankzij Mama ???

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*