Ghislaine Plag neemt afscheid van NPO Radio 1-programma Spraakmakers

Vandaag was de laatste uitzending van Ghislaine Plag. Sinds 1 januari 2018 presenteert zij het programma Spraakmakers op de zender. Het is nog niet bekend wat ze gaat doen.

3 Comments

  • Het is niet bekend wat Ghislaine gaat doen. 😉

   Ik ga ze missen. Een vakvrouw. Interviews, nieuwsquiz en het mediaforum Spraakmakers is zowiezo een mooi nieuwsprogramma in de ochtend waar luisteraars veel invloed op kunnen hebben. Stand.nl was in Slors zijn tijd een zoveelmogelijkbellersineenminuut item. Nu worden voors en tegens bericht met bellers en deskundige.

   Ghislaines stempel is gedrukt.

   Had het de Koning behaagd om haar een lintje te geven? Zou op zijn plaats zijn.

 1. Ik weet niet hoe ik het moest omschrijven…..Ik was niet zo’n “fan” van haar stem. Het kwam bij mij altijd over alsof ze maar konstant zat te glimlachen. Bij wat voor onderwerp dan ook.

  “Ik wens haar veel sukses in haar verdere loopbaan” zeggen we dan.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*