Gerald van Dijk nieuwe directeur van Groot Nieuws Radio

Per 15 januari 2024 zal Gerald van Dijk als directeur bij Groot Nieuws Radio in Veenendaal aan de slag gaan. Van Dijk volgt hiermee Wilfred Hardeman op die in de zomer 2023 de overstap naar de Evangelische Omroep maakte.

Van Dijk is voor Groot Nieuws Radio geen onbekende. In het verleden was hij als extern consultant werkzaam voor de organisatie en heeft hij een actieve rol gehad in de professionalisering van met name de fondsenwerving van Groot Nieuws Radio.

Gerald die met zijn vrouw en drie zoons in Veenendaal woont, heeft in de afgelopen jaren in diverse rollen een groot aantal goede doelen (o.a. Dorcas, Ronald McDonald Kinderfonds, SchuldHulpMaatje, Open Doors en Groot Nieuws Radio) geholpen op het gebied van fondsenwerving en organisatieontwikkeling. Van Dijk zegt daar zelf over: “Resultaatgericht werken voor organisaties met een sociale missie geeft me veel voldoening”. Met Gerald van Dijk wil Groot Nieuws Radio graag verder bouwen aan het succes van het radiostation om nog meer mensen te bereiken met het goede nieuws. 

Van Dijk kijkt uit om opnieuw aan boord te komen bij Groot Nieuws Radio. Zelf zegt hij daarover: “Groot Nieuws Radio heeft een uniek geluid dat dagelijks duizenden mensen bereikt, bemoedigt en inspireert. Ik wil samen met het team bouwen aan een nog groter bereik met duurzame financiering, zodat meer mensen voor het eerst of opnieuw het goede nieuws horen, begrijpen en toepassen in hun leven.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*