TV-serie over Patty Brard vanaf februari op Videoland

Hey, hello….! Op 18 februari is het zover. Dan is de nieuwe Videoland Original ‘PATTY’ in zijn geheel te streamen bij Videoland. De nieuwe vijfdelige dramaserie ‘PATTY’, naar een idee van Will Koopman, is geïnspireerd op het leven van één van de bekendste vrouwen uit de Nederlandse showbizzwereld: Patty Brard.

De serie is een gedramatiseerde versie van het levensverhaal van Patty Brard en de carrière van deze strijder waarin Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven beiden de rol van Patty spelen. De meiden van de groep Luv’ worden gespeeld door Julia Lammerts (José) en Teunie de Brouwer (Marga). Regisseur Will Koopman: ’: “’PATTY’ gaat over vallen en opstaan. Ik wilde deze serie heel graag maken omdat deze vrouw een paar keer behoorlijk is gevallen, maar ook altijd weer is opgeklommen en zichzelf opnieuw heeft uitgevonden. Daar heb ik een enorme bewondering voor.”  De Videoland première van de eerste aflevering van ‘PATTY’ is op 18 februari om 21.30 uur te zien bij RTL 4. 

Over de Videoland Original ‘PATTY’
Patty Brard is een fenomeen. Een vrouw die de Nederlandse Showbizz op uitbundige wijze al jarenlang op stelten zet, maar heeft laten zien dat hoe diep je ook valt en hoe blut je ook bent, je altijd weer in staat bent om je eigen boontjes te doppen in ‘a Man’s world’.

2 Comments

  1. “Patty Brard is een fenomeen”… het is vooral een verschrikkelijk mens. Miskend, verwend, autoritair. Echt vreselijk.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*