Genomineerden Televizier Talent Award 2017 bekend

Anna Nooshin, Marieke Elsinga en Özcan Akyol zijn genomineerd voor een Televizier Talent Award 2017.

&C maakte de nominaties dinsdagmiddag bekend op haar website. Anna, Marieke en Özcan (in alfabetische volgorde) wisten het afgelopen jaar alle drie op hun eigen manier de aandacht naar zich toe te trekken.

Anna
Anna Nooshin maakte rap naam voor zichzelf als vlogger en als deskundige aan de RTL Boulevarddesk. Recentelijk maakte ze ook nog eens haar debuut als presentatrice van Holland’s next top model.

Marieke
Marieke Elsinga had de moeilijke taak Luuk Ikink op te volgen bij RTL Late Night. Dat deed ze wonderwel. Marieke bouwde binnen 1 seizoen een trouwe schare fans op en is momenteel te zien in Expeditie Robinson.

Özcan
Özcan Akyol werd bekend als schrijver van het boek Eus, maar was de afgelopen jaren steeds vaker een graag geziene gast in talkshows. Dit jaar maakte hij zijn presentatiedebuut met de veelgeprezen documentaireserie De neven van Eus. Televizier-hoofdredacteur Jeroen de Goeij vindt Akyol de meest verrassende kandidaat van de drie talenten. „Özcan is misschien niet bekend bij het grote publiek maar heeft vele fans weten te mobiliseren. Ontzettend onverwacht en leuk.”

12 oktober
Wie van de drie het gaat worden? De winnaar van de Televizier-Talent Award wordt op 12 oktober bekendgemaakt op het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*