De genomineerden voor de Zilveren Televizier-Ster Presentatrice en Actrice 2017

Eva Floortje, Geraldine, Angela, Elise en Isa zijn genomineerd voor een Zilveren Televizier-Ster 2017. Het AD maakte de genomineerde vrouwen dinsdagochtend bekend. In de categorie beste presentatrice gooiden Eva Jinek, Floortje Dessing en Geraldine Kemper de hoogste ogen.

Eva is nieuw
Floortje en Geraldine zijn veteranen als het om de Zilveren Ster gaat. Geraldine hoorde in 2015 en 2016 ook al bij de drie populairste presentatrices van het land. Voor Floortje is het zelfs de derde achtereenvolgende nominatie.
Helemaal nieuw in het rijtje is Eva Jinek. Deze blonde talkshowpresentatrice zag haar eigen naam niet eerder terug in de genomineerdenlijst maar steeg dit seizoenmet haar show Jinek naar grote kijkcijferhoogten.

Publieke Omroep
Volgens Televizier-hoofdredacteur Jeroen de Goeij is dit een opvallende top 3. „Alle genomineerden in deze categorie werken voor publieke zenders, dat is uniek en tekenend voor de vitaliteit van de Publieke Omroep.’

Zilveren Ster Actrice
Angela Schijf, Elise Schaap en Isa Hoes kregen de meeste stemmen van het publiek in de categorie Ziveren Televizier-Ster Actrice. De prijs wordt dit jaar voor de tweede maal uitgereikt, Angela Schijf was in 2016 de eerste winnaar. Ook Isa Hoes heeft al een nominatie op haar naam staan. Voor Elise Schaap, die de pittige importbruid Ruxandra in Familie Kruys speelt, is het de eerste keer.

Gala
Op 12 oktober wordt op het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live bekend wie van de drie actrices en presentatrices de meeste stemmen heeft gekregen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*