Genomineerden Regiohelden Awards bekend

‘Sommige verhalen wil je van de daken schreeuwen, die verdienen een groter podium’, aldus de jury bij de bekendmaking van de genomineerden voor de Regiohelden Awards. De juryleden zagen bij de beoordeling van de inzendingen veel vakkennis. Volgens hen zou het goed zijn als de verschillende omroepen deze expertise met elkaar delen, daar worden de verhalen nog sterker van.

De vakjury bestaat uit Carmen Fernald (juryvoorzitter, NTR), Freek Staps (ANP), Sylvia Cools (De Stentor), Erwin van Nuland (NOS), Peter Smet (SvdJ), Evert Cuijpers (Omroep Venlo), Joëlle Terburg (Fonds BJP), Nejifi Ramirez (Bureau Regio), Joost Engelberts (regisseur van o.a. tv-serie De Aardappeleters en podcastserie Onland) en Ellen Kamphorst (winnaar Gouden Regiohelden Award 2021, nu werkzaam bij de NOS).

Op donderdag 20 april worden de winnaars van de verschillende Awards bekend gemaakt tijdens Regiohelden, het festival voor regionale journalistiek. Dan wordt ook duidelijk welke inzending de Gouden Regiohelden Award wint, de jaarlijkse prijs voor de beste journalistieke productie van alle Nederlandse regionale omroepen.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*