Geluidscreaties tijdens wandeling door Amsterdam

Wandelen door Amsterdam en daarbij spannende geluiden creëren. Dat is het idee achter een serie workshops van STEIM, ondersteund door het instituut Beeld en Geluid. STEIM (the STudio for Electro-Instrumental Music)is een onafhankelijk electronisch muziekcentrum.

Ondersteund door Beeld en Geluid en in samenwerking met Het Geluid van Nederland, de Auditieve Dienst en Echoes organiseert STEIM een reeks workshops met als doel: Een kunstzinnig initiatief waarmee Amsterdam, zo hopen de makers, op een spannende, verrassende en interactieve manier op de kaart wordt gezet.

Workshops
De workshops zijn bedoeld voor geluidsontwerpers, (media)kunstenaars, game designers, theatermakers, verhalenvertellers en andere creatievelingen. In elke workshop staat een uniek element voor de totstandkoming van een interactieve geluidswandeling centraal.

Waar begin je, welke locaties, geluiden en thema’s zijn interessant, hoe monteer je het geheel en welk verhaal vertel je erbij. Bij de workshops maak je gebruik van het archief van Het Geluid van Nederland en de nieuwe geluiden die in het kader van de workshops worden opgenomen zullen daar ook weer beschikbaar worden gesteld.

Meer informatie http://steim.org/event/interactive-soundwalk-workshop-series/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*