FunX zoekt een sidekick/producer voor haar ochtendprogramma ‘Start’

De beste manier om je dag te beginnen? Bij ‘Start met Fernando’ natuurlijk! Luister je weleens naar de show en denk je dan: ”Daar heb ik iets héél anders over te zeggen?” Grijp dan nu je kans! Voor onze ochtendshow zijn we op zoek naar een sidekick voor Fernando aka mr. good vibes only himself.

PUT YOUR MONEY WHERE YOUR MOUTH IS

Als onze brandnew producer én Fernando’s rechterhand mag jij namelijk primetime je stem laten horen. Ook (of juist!) als je het niet met hem eens bent. Je bent the life of the party maar spreekt je ook uit als je een #unpopularopinion hebt. Het belangrijkst is dat jij een duidelijke mening hebt en je huiswerk hebt gedaan. Want jij weet niet alleen wat er speelt in de scène, maar ook in de hoofden én headphones van onze luisteraars. En maak je zelf iets leuks of geks mee? Dan ben je niet bang om daar – on air – een boekje over open te doen. Spill the tea! Je laat je stem niet alleen on-air horen want als producer ben je ook verantwoordelijk voor de voorbereiding van de show. Je zet onder andere gasten uit, voert voorgesprekken en bereidt vragen voor. You’re voice says it all.

THIS IS YOU

 • Je bent funny AF – geen enkel ochtendhumeur houdt stand met jou in de buurt.
 • Je bent echt part of the team en denkt mee over toffe items voor de show.
 • Je weet niet alleen wat er uit de headphones van onze luisteraars komt, maar weet ook op welke social kanalen zij te vinden zijn en hoe deze platforms werken.
 • Je hebt meer dan alleen een vlotte babbel: in je rol als producer is het belangrijk dat je ervaring hebt met media & journalistiek.
 • Je bent supersnel! Lees je iets in het nieuws en wil je daarover met iemand spreken in de show? Binnen no time weet jij wie je moet bellen!
 • Je weet precies hoe je het beste uit een gesprek of interview haalt door de juiste vragen te stellen.
 • Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit. Sterker nog: om 06:00 wachten onze luisteraars op je, so rise and shine want je moet op tijd in de FunX studio zijn. (Randstad locatie, dit kan per dag verschillen).

WHAT’S IN IT FOR YOU?

Positive vibes: een open en collegiale werksfeer met jonge collega´s.

 • Iedereen is welkom en teamwork is onze superpower.
 • Money moves: een marktconform salaris.
 • De mogelijkheid om mee te bouwen aan de organisatie en het merk FunX.
 • De kans om door te groeien in de mediawereld.
 • Toffe get-togethers en events (als @MinPres het toelaat).

UP FOR THE JOB?

Denk jij dat je de yin to Fernando’s yang bent? Laat ons dan middels een motivatiebrief van max 1 a4-tje en een filmpje van max. 1 minuut weten waarom jij zijn morning mattie moet worden. Klaar voor de start? Af! Mail je video en motivatiebrief voor 9 augustus naar sollicitatie@funx.nl o.v.v. sollicitatie sidekick.

5 Comments

 1. Misschien iets voor de dochter van Linda de Mol? Die schijnt zo goed te zijn zegt iedereen in het vak omdat ze de dochter van Linda de Mol is. Dat heeft er natuurlijk helemaal niets mee te maken. Zij doet dit net als Johnny de Mol indertijd allemaal op eigen kracht en geheel zelf. Zonder kruiwagen of hulp van haar moeder en oom. Al is ze voor Funx is ze wellicht te wit.

 2. @Opa Fladder Ik vind dat als je op de tv of radio komt je talent hoort te hebben om dit dit doen en niet daar staat omdat je een zoon, dochter, neefje, broer of vriend van iemand bent. Er komt een nieuwe film over paarden. Ik zie echt niet in waarom de dochter van Wendy van Dijk daar de hoofdrol in moet hebben. Of de zoon van Wendy verslaggever bij Shownieuws moet zijn. Of Johnny talent heeft om grote shows te presenteren? Al die shows zijn gefopt. Ja hij kan leuk met verstandelijk beperkte mensen omgaan maar, dat kunnen wel meer mensen. En dat heb ik het nog niet eens over zijn acteerprestaties in Zwartboek. En dan nu weer de dochter van Linda de Mol die bij de oranje zomer gaat werken en vervolgens een radioshow mag doen. Meteen de ochtendshow. Weliswaar op een zender waar niemand naar luistert maar toch. Er zijn zoveel mensen die dat willen en mensen die ook echt talent hebben dus ik snap echt niet waarom dat de dochter van Linda de Mol moet zijn. Ze heeft volgens de familie uiteraard op eigen kracht gedaan.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*