Frits Spits noemt ontslag Klamer en Ekiz ‘schandvlek’

Frits Spits is ontstemd over het plotselinge noodgedwongen vertrek van Renze Klamer en Fidan Ekiz als presentatie-duo bij talkshow De Vooravond.

Spits meldt via Twitter: ‘Het onverwachte ontslag van Renze Klamer en Fidan Ekiz is een schandvlek voor de publieke omroep.Wij worden als makers verondersteld een samenleving te vertegenwoordigen die staat voor fatsoen, respect en integriteit.Hoe moet dat in godsnaam als er zo’n voorbeeld wordt gesteld?’

Radio-icoon Frits Spits is zelfs zo verontwaardigd dat hij pleit voor een staking van een uur door mediamakers op radio en tv.

10 Comments

  1. Van 1985 tot 1992 vond ik de Avondspits een schandvlek op de Volle Veronica Vrijdag.
    Dat was een hinderlijke onderbreking van de verder fantastische radiodag.

  2. Henk, tegenwoordig kan je hier voor behandelt worden. Ik hoop niet dat jij je buren of anderen iets aan gedaan heb. Hou vol, ook voor jou is er hoop

  3. Heel gewoon in het bedrijfsleven. Je krijgt een proeftijd van 1 of 2 maanden en de werkgever kan je zonder reden in die proeftijd ontslaan.
    Niet dat ik dit een fraaie regeling vind, maar hij bestaat wel.

  4. Nà het Mathijs van Nieuwkerk-tijdperk heeft ’n VARA baasje de advokaat ’n baantje beloofd,,,,,je ziet het ,,het VARA-baasje houdt z’n woord !

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*