Eddy Keur stopt bij NH Radio

Eddy Keur stopt met zijn radioprogramma Keur in de Middag op NH Radio. Dat heeft de programmamaker vanmiddag zelf bekendgemaakt in zijn eigen show. Keur stopt niet volledig bij de regionale omroep, hij gaat voor televisie aan de slag.

NH Radio
NH Radio 

Keur presenteerde zijn radioprogramma de afgelopen vier jaar op NH Radio. Eerst op vrijdag en zaterdag. Later kwam daar de zondag bij. Tegenwoordig is Keur te horen op zaterdag van 12:00 uur tot 15:00 uur. Daar komt na de 361e aflevering een einde aan. “Het is een hele mooie periode geweest”, zegt Keur. “Ik heb heel veel mooie kansen gekregen hier bij NH Radio, die ik ook met veel liefde heb aangenomen.”

De presentator blijft wel aan NH verbonden, hij gaat voor televisie programma’s maken. “Ik heb het bij NH ontzettend leuk. Toen heeft de baas aan mij gevraagd of ik dan het radiocontract zou willen omzetten naar een tv-overeenkomst, waarbij we voor NH-televisie heel veel dingen kunnen doen. Dus dat is ook wel heel erg leuk.”

Daarnaast vervangt Keur nog steeds NPO Radio 2-dj Ruud de Wild, die vanwege zijn behandeling voor darmkanker en het herstel daarop voorlopig thuis zit. Keur vervangt zijn middagshow De Wild in de Middag tot begin september. “En nou maar eens even kijken wat daar eventueel nog voor kansen liggen.” Of dat betekent dat Keur een vaste plek krijgt op de landelijke radiozender, ging de presentator vanmiddag in zijn programma niet op in.

De laatste show van Eddy Keur op NH Radio is volgende week. De presentator maakt dan zijn 361e aflevering van Keur in de Middag. Wie Eddy Keur daarna opvolgt in het weekend op NH Radio, is nog niet bekend.

bron: NH Nieuws

6 Comments

 1. Als slim zijn behouden ze Eddy voor Radio 2 voor het in het weekend. Anders denk ik dat Veronica nog wel interesse zou kunnen hebben. Een comeback op Radio 10 is ook niet uit te sluiten.

  • Er zijn genoeg radio en tv programma’s waarbij je je moet afvragen of ze bij de NPO thuis horen. Eddy kan er dus ook nog wel bij.

 2. Oproep van een realistische vegetariër – Opiniestuk gezonden naar NRC Handelsblad
  http://www.dejongenskamer.nl/varia99.htm#wakker

  DirkJan Vos

  +

  Eddy Keur. Ik heb al eens mijn ongezouten mening gegeven over deze man en als deejay doet ie het goed, maar als mens vind ik hem geheel ongeloofwaardig. Ik luister ook niet naar hem en luister de laatste tijd met veel plezier tussen 16.00 en 19.00 naar SUBLIME, met Angelique Houtveen en zeker een aanrader als je van lekkere soul en smooth muziek houdt op de namiddag en ook lekker met dit weer en de zomer in aantocht.

  Maar Eddy stopt nu bij NH-Radio en ik interpreteer dat als amateur-radio-watcher (ik ben geen ziener als Kicken) dat komende week bekend wordt dat hij een programma op Radio 2 krijgt. Maar hoe en wat dan?

  Er staat nog het tijdslot open van 22.00 en 00.00 open dat nu tijdelijk door Funky Frank van ’t Hof wordt gevuld. De rumour-room van NPO Radio heeft onlangs het bericht verspreid dat Giel Beelen dat gaat invullen, maar dat zou ook Eddy kunnen zijn, maar denk het ergens niet. Wat dan? Een andere mogelijkheid is dat Giel voorlopig toch in de nacht moet blijven zitten en dat Wouter van der Goes naar de late avond verhuist en dat Eddy dan de avondspits gaat doen. Lijkt me best reëel. Ik kan er tot slot aan toevoegen dat Wouter van der Goes er van de week niet was, waarom weet ik niet, dat zal aan mij liggen, maar Wout lijkt me een gevoelige jongen, dus je weet (vooralsnog) het nooit wat er speelt. En Wout zit bij dezelfde omroep als waar Eddy nu voor invalt …

  Wim Kan zei het al, Voorspellen is moeilijk, vooral als het om de toekomst gaat.

  Zo suggereerde ik overigens onlangs dat Frank van ’t Hof misschien niet op vakantie was toen hij werd vervangen door Jeroen Van Inkel … Dat had ik ook mis. Maar speculatie en radio zijn als poffertjes met roomboter en poedersuiker: een heerlijke combinatie en ze gaan er bij mij altijd in als Gods woord in een ouderling.

  Ook KRO/NCRV!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*