Fremantle neemt belang in Tebbernekkel

Producent Fremantle Nederland is een samenwerking aangegaan met het jonge en snelgroeiende productiehuis Tebbernekkel. Het in 2016 opgerichte Tebbernekkel wordt gerund door Achmed Akkabi, Quintin Baker en Blue ter Burg. Fremantle heeft een minderheidsbelang genomen in het bedrijf.

Georgette Schlick, CEO Fremantle Nederland & België: “Ons drama-label Fiction Valley werkt al heel plezierig en succesvol samen met Achmed Akkabi, de showrunner en hoofdrolspeler van o.a. de succesvolle Videoland-serie: Mocro Maffia. Door de samenwerking structureel te maken, geeft dit ons de kans om nog intensiever met Achmed samen te werken en tegelijkertijd ook met Quintin en Blue nieuwe ideeën te ontwikkelen en produceren op andere gebieden, waaronder reality en commerciële content. Door aansluiting met deze succesvolle, jonge en creatieve makers denken wij nog beter in te kunnen spelen op de behoefte van de huidige VOD-platformen. Hun energie en andere kijk op contentcreatie brengt een fantastische nieuwe vibe in ons bedrijf.”

Achmed Akkabi: “Met de expertise, steun en ervaring van een belangrijke speler als Fremantle aan onze zijde, kunnen we niet wachten met het uitrollen en realiseren van al onze ideeën en internationale ambities. We kijken er ontzettend naar uit om de al nauwe samenwerking uit te breiden en elkaar te versterken in een mooie toekomst.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*