Frank Kramer en Sanne Keizer & Madelein Meppelink op De Perstribune van MAX

Zondag 16 december 2018 zijn oud-voetballer en -televisiepresentator Frank Kramer en het beachvolleybalduo Sanne Keizer en Madelein Meppelink te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Frank Kramer, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, beleefde een enerverende week. Vorig weekend nam hij op geheel eigen wijze afscheid als voetbalcommentator bij Eurosport. Tijdens de finale van de Amerikaanse MLS Cup gaf hij een onemanshow van anderhalf uur, zónder aandacht te besteden aan de wedstrijd. Het was een afscheid in stijl van de flamboyante ex-voetballer en -presentator, die in het verleden ook al eens opvallend afscheid nam bij AVRO’s Sportpanorama.

De beachvolleybalsters Madelein Meppelink en Sanne Keizer, te gast in het sportuur, beleefden een uitermate succesvol jaar. Bij het EK in Scheveningen pakten ze verrassend de titel. De twee werden eenmaal eerder Europees kampioen, beiden met Marleen van Iersel aan hun zijde. De EK-titel leverde Keizer en Meppelink een plaats op de shortlist van de Sportploeg van het Jaarop. Sinds een jaar vormen de twee een koppel. De Europese titel smaakt naar meer. Het duo heeft het vizier nu gericht op de Spelen van Tokio.

In De Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het verleden en bij de mediatrends uit het heden. Met dit keer speciale aandacht voor mediapersoonlijkheden die op een opvallende manier afscheid namen.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Carrie ten Napel.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 en 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*