Fotograaf William Rutten columnist bij Troskompas

William Rutten, een van Nederlands bekendste celebrityfotografen, krijgt vanaf deze week een fotocolumn in omroepblad TrosKompas. Rutten zit al 30 jaar in het vak en heeft inmiddels talloze internationale en nationale artiesten voor zijn lens gehad. Al die jaren hebben mooie foto’s opgeleverd met stuk voor stuk bijzondere verhalen waarover William vol passie kan vertellen.

Voor de nieuwe rubriek ‘Foto van de week’ zoekt Rutten wekelijks een foto uit en beschrijft hij hoe het beeld tot stand is gekomen. “Ik ben van plan om foto’s te gebruiken die bijna niemand gezien heeft en waar een leuk verhaal aan vast zit. Ik denk dat ik op die manier de mensen een kijkje achter de schermen kan geven. Ik heb een dankbaar beroep en maak zulke mooie dingen mee! Het is bijna ongeloofwaardig als ik bedenk dat Justin Timberlake als jochie van vijftien en Beyonce op haar zestiende in mijn studio was… Maar… Ik heb de foto’s om het te bewijzen.”

De gids met zijn eerste bijdrage ligt vanaf vandaag in de winkel.

De week erop komt TrosKompas met nog een aantal nieuwe rubrieken in de gids, te weten ‘Familiebedrijf’ waarin een oer-Nederlandse onderneming wordt belicht en de ‘uit’-rubrieken ‘Stad & land’, ‘Musical & toneel’, ‘Musea & beurzen’ en ‘Muziek & festivals’.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*