Fons van Westerloo op De Perstribune van MAX

Zondag 16 augustus zijn omroepman Fons van Westerloo en oud-voetbal international Adri van Tiggelen te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Fons van Westerloo,
 de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is oud-omroepbestuurder en journalist. Hij werkte onder meer bij de AVRO, RTL en AT5. Ook stond hij aan de wieg van SBS6, de zender die deze maand 25 jaar bestaat. In De Perstribune kijkt Van Westerloo onder meer terug op de ontstaansgeschiedenis van de zender én op de koers van SBS anno 2020.

Adri van Tiggelen, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, maakte in 1988 deel uit van het Nederlands elftal dat in West-Duitsland Europees kampioen werd. Van Tiggelen speelde 56 interlands en was onder meer actief bij Anderlecht en PSV. Komend seizoen is Van Tiggelen trainer van het eerste elftal van OSV Oud-Beijerland, de club uit zijn geboorteplaats.

In De Perstribune signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor de meest opvallende programma’s uit 25 jaar SBS6.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*