Ferry Maat’s Soulshow keert terug op Nederlandse radio

Radiolegende Ferry Maat keert terug op de Nederlandse radio. De Soulshow is vanaf dit weekend elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur te beluisteren op Jamm FM via FM 104.9, DAB+, verschillende radioportals en jammfm.nl. Eerder werd bekend dat Ferry Maat ook gaat uitzenden op de populaire Curacaose zender Paradise FM.

Ferry Maat’s Soulshow is al bijna 50 jaar een begrip bij iedere liefhebber van soul-, funk- en discomuziek. De Soulshow begon in 1973 bij Radio Noordzee Internationaal. Daarna was het programma onder andere te horen op Radio 3 (TROS), Radio 10, Radio 538, Radio Veronica en als laatste op Sublime FM in 2013. In 2015 richtte Ferry zijn eigen internet radio station ‘Soulshow Radio’ op, 24 uur per dag te beluisteren via soulshow.nl.

Zaterdag keert Ferry Maat’s Soulshow weer terug op de Nederlandse FM en DAB+ bij Jamm FM.

Jamm FM is de lokale omroep voor Ouder Amstel, ook via FM en DAB+ te ontvangen in de stadsregio Amsterdam. Ferry zal de Soulshow wekelijks vanuit zijn huidige woonplaats Bonaire maken. De Soulshow past naadloos in de programmering van Jamm FM, de zender staat muzikaal geheel in het teken van soul, funk, disco en dance.

Ferry Maat: “Ik ben enorm blij dat ik na 8 jaar weer terugkeer op de Nederlandse radio bij een zender die qua muziek sterk beïnvloed is door de erfenis van de Soulshow!”

3 Comments

  1. Dat is toch goed, beter als de soulshow bestaat toch niet.
    Want Ferry blijft toch te koning van de Dj die het radio wereld kent
    Daar kan geen een andere aan tippen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*