Ferry Doedens terug op RTL4

Ferry Doedens terug op RTL4 samen met voormalig Rad van Fortuin assistente Stephanie Tency vormen zij het nieuwe presentatie duo.


Vanaf dit weekend maakt Ferry Doedens zijn comeback terug bij RTL4. Acteur, zanger en presentator Ferry Doedens en producent/presentatrice Stephanie Tency vertrokken begin dit jaar naar het paradijselijke eiland Curaçao. Voor een nieuw televisie programma ‘Roadtrip Curaçao’ maakte zij een onvergetelijke roadtrip. Prachtige locaties, boeiende gesprekken en hilarische momenten zijn de ingrediënten van deze unieke reis.


Stephanie: Het is fantastisch om in deze tijden een reisprogramma te maken, mensen mogen eindelijk weer rustig aan op reis en iedereen hunkert er naar. Zeker Curaçao.. wat een geliefde vakantiebestemming is voor veel Nederlanders. Wij geven dan ook een goed voorproefje voor de komende tijd.


Ferry: We nemen de kijker mee naar alle toffe plekken op het eiland waar je als vakantieganger naartoe moet gaan. Nadat de wereld een tijd heeft stilgestaan is het gewoon geweldig om weer het normale leven op te pakken en lekker dat vliegtuig in te gaan naar een heerlijke tropische bestemming. Dit was dan ook echt een te gekke ervaring om met Stephanie mee te maken.


Roadtrip Curaçao is vanaf dit weekend te zien op RTL4, iedere zaterdag op de vooravond van 17:00-17:30 en zondagochtend de herhaling om 11:30. Het programma is ook terug te zien op Videoland.

2 Comments

  1. Hij zal zijn willy wel hebben gebruikt om weer een baantje te krijgen. Deze neemt niemand meer serieus. Er moet toch echt een personeelstekort zijn dat ze hem terug halen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*