Ferry, B&B, Het Verhaal van Nederland en Fool me Once winnen Binge Awards 2024

Gisteren zijn voor de vijfde keer de Binge Streaming Video Awards uitgereikt, de prijzen voor de populairste videocontent op de streamingdiensten in Nederland. 

De winnaars van de 2024 editie waren:

Populairste Internationale Serie
Fool Me Once (Netflix)

Populairste Nederlandse Documentaire
Het Verhaal van Nederland – Oranje Nassau (NPO Start)

Populairste Nederlandse Reality
B&B Vol Liefde (Videoland)

Populairste Nederlandse Serie
Ferry: De Serie (Netflix)

Winnaars
De winnaars van de Binge Awards zijn afkomstig uit de onafhankelijke data van Bindinc. VOD Insights. Dankzij permanent onderzoek naar het kijkgedrag van maandelijks 4.000 Nederlanders is duidelijk wat er gekeken wordt op de streamingdiensten en wat de kijkers ervan vinden. De resultaten van het onderzoek zijn representatief voor heel Nederland, de winnaars van de Binge Awards komen tot stand op basis van vier factoren: kijkaandeel, waardering, Net Promoter Score en attentive reach. 

Bindinc. organiseert de Binge Awards 2024 in samenwerking met Broadcast Magazine (BM). Bindinc. is al meer dan 25 jaar hét mediabedrijf voor televisiegidsen, gidsdata en kijkersdata. Met TVgids.nl, de nieuwe Binge-app, de Gouden Televizier-Ring verkiezing en de andere consumentenmerken bereikt Bindinc. 8,6 miljoen Nederlanders. Daarnaast werkt Bindinc. voor toonaangevende mediabedrijven in de videoindustrie, zoals streamingplatforms, omroepen en zenders, adverteerders, telecombedrijven en tv-producenten. Bindinc. ondersteunt bij het bereiken van meer kijkers, meer omzet of meer impact.

bron: BM

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*