FC Klap lanceert TikTok boek

TikTok – The Challenge werd gisteren in Hilversum officieel gelanceerd. Het boek, waarin twaalf populaire TikTokkers hun beste tips & tricks en tientallen uitdagende challenges presenteren, is nu in alle boekwinkels verkrijgbaar. 

De negen aanwezige TikTokkers (Jesse, Nova, Lorenzo, Quinten, Rosalyn, Jeroen, Nadir, Nova en Lucas) gingen allemaal apart van elkaar live op TikTok en bundelden daarna hun krachten op het kanaal van Creator Network voor de perspresentatie. Een online event van die omvang met een bereik van miljoenen potentiële kijkers is nog nooit eerder gebeurd.

Op deze manier konden de fans, ondanks de coronarestricties, tóch aanwezig zijn. Speciaal voor hun fans liet elke TikTokker een ballon op met een persoonlijk bericht eraan bevestigd. De vinder kan contact opnemen met de TikTokker en wint het nieuwe boek.

TikTok – The Challenge
Yazid, Jesse, Nova, Lorenzo, Nadir, Birgit, Quinten, Rosalyn, Jeroen, Lieke, Nova en Lucas zijn samen goed voor ruim 6 miljoen volgers en honderden miljoenen likes op TikTok, het populairste sociale platform van dit moment. In het boek TikTok – The Challenge, het eerste TikTok-boek van Nederland, geven ze antwoord op cruciale vragen. Hoe word je succesvol op TikTok? Hoe bedenk én maak je een viral video? En hoe verdien je er geld mee?

De twaalf creators geven niet zomaar wat simpele tips, maar helpen de lezer daadwerkelijk beter te worden. Door het vertellen van eigen ervaringen en persoonlijke tips, maar ook via tientallen challenges waarmee de lezers de ’theorie’ kunnen omzetten naar de praktijk.

TikTok – The Challenge leert de lezer alles over monteren, viral gaan, dansvideo’s maken, special effects, editen en geld verdienen. De TikTokkers geven volgadvies, tippen hun favoriete video’s en gaan in op dilemma’s. Daarnaast laten ze zien welke spullen je eigenlijk nodig hebt om een goede video te maken en vertellen ze hoe het is om opeens beroemd te zijn.

Het boek TikTok – The Challenge is vanaf nu beschikbaar in de boekwinkel

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*