Even tot hier wint Gouden Televizier-Ring

Het televisieprogramma Even tot hier (BNNVARA) heeft dit jaar de Gouden Televizier-Ring gewonnen, de belangrijkste prijs op het Gouden Televizier-Ring Gala..

De Televizier-Ster Impact ging naar Tim Hofman,die ook de beste presentator is. Frank Lammers kreeg de prijs voor beste acteur.

De serie Hallo,ik heb kanker van de EO op Zapp won de Televizier-Ster Jeugd.

Robbert Rodenburg won met zijn interviewreeks Open Kaart de ster voor beste Online Videoserie.

3 Comments

 1. Zeer verdient deze prijs! Even tot hier is beste programma van dit moment.

  Het was De Bevers ook gegund, programma kijkt lekker weg maar is natuurlijk niet het beste programma. Dat is wie maakt het beste reclame voor zichzelf.

  Ik blijf het raar vinden dat er nog steeds geen aparte prijs is voor series. Terwijl er wel een prijs is voor beste actrice/acteur.
  Vanaf volgend jaar gewoon eens gaan doen Televizier.

  Die impact award had gewoon eenmalig naar Tim moeten gaan. Een hele verkiezing van gemaakt terwijl iedereen al wist dat deze prijs voor Tim met De Voice aflevering in het leven is geroepen. Beetje een onzin prijs eigenlijk!

 2. Goeiemorgen wakker Nederland.

  Ik lees net nog n artikeltje op ad.nl dat bij dat tv-gala bij de in memoriams van t afgelopen tv-seizoen Henny Vrienten niet is herdacht, niet is genoemd. Cabaretier Richard Groenendijk was hier op sociale media nogal verbolgen over en schreef oa: ‘Ronduit gênant dit.’

  Dennis Jansen van t AD vroeg de organisatie, Televizier om opheldering:

  “Er is echt wel over Henny Vrienten nagedacht. Natuurlijk, ik snap waar de opmerkingen vandaan komen, maar we maken een keuze met acteurs en presentatoren voor het scherm.”

  Ja, over m nagedacht maar niet herdacht, nou Televizier, door dit willens en wetens na te laten is er n verkeerde keuze gemaakt. Maar dat vinden ze kennelijk zelf niet over Henny Vrienten, de man die als grootste popidool die Nederland ooit gekend heeft ook n tv-documentaire maakte over Nederlandse gitaristen (Gitaarjongens), een met veel liefde een graag geziene gast was bij De Wereld Draait Door, maar bovenal heel relevant, Henny Vrienten was de opvolger als ‘huis-componist’ van Harry Bannink voor Sesamstraat en Het Klokhuis. Harry wie? Weltrusten Frits Sissing, oogjes dicht, snaveltje toe en ga je in n heel klein hoekje doodschamen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*