Erica Meiland op De Perstribune

Zondag 19 december zijn realityster Erica Meiland en oud-voetballer Theo van Duivenbode te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Erica Meiland, de mediagast in het eerste uur tussen 12.00 en 13.00 uur, heeft een veelbewogen periode achter de rug. Ze kwam na de publicatie van haar biografie in een mediastorm terecht na uitspraken over de islam. In De Perstribune kijkt Meiland terug op haar afgelopen jaar en vooruit op de periode die komen gaat. Met kerst zijn de Meilandjes te zien in de kerstspecial van Chateau Meiland.

Theo van Duivenbode, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur is oud-voetballer van onder meer Feyenoord en Ajax, de twee clubs die elkaar zondag treffen in de eredivisie. Met Ajax haalde hij in 1969 de Europacup-1-finale. Het seizoen erop verhuisde hij naar Feyenoord, waar hij in diezelfde Europacup won. Na zijn spelerscarrière werd Van Duivenbode ondernemer. Hij maakte ook lang deel uit van de raad van commissarissen van Ajax.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes. 

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
MAXVandaag.nl

3 Comments

 1. Why?

  Waarom Margreet, Ron en Jan deze haatzaaister als gaste uitnodigen? O wacht, t is natuurlijk bedoeld als gezellig en sfeervol gristelijk uurtje op de zondag richting de Kerst.

  Shalom.

  DJ

  Halibaba!

  Erica is niet mijn Heiland.

  Vreten op aarde.

 2. Heel eenvoudig! Omdat ze volkomen gelijk heeft!
  Is het normaal dat een vrouw en dochter van een “buurtgenoot” door man/vader worden geslagen als ze geen hoofddoek omdoen?
  De dochter fietst naar school en doet onderweg haar hoofddoek af om zonder dit “kopvodden” naar school te gaan. Is geen haatzaaien…. maar gewoon realiteit!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*