Entertainment Business lanceert nieuwe website

Entertainment Business, het vakplatform voor de Nederlandse en Belgische entertainmentindustrie, heeft een website gelanceerd.

De portal www.entertainmentbusiness.nl is compleet vernieuwd. Zowel de techniek als het design zijn aangepast, met focus op gebruiksgemak en optimale vertoning op alle devices.

Hiermee wil Entertainment Business een nog prominentere rol innemen als informatiebron voor entertainmentprofessionals.

Hoofdredacteur Jeroen van Trierum: “Met het aanpassen van de website is vanaf deze week is ook het redactionele format aangescherpt. Naast de gebruikelijke nieuwsvoorziening leggen we meer focus op achtergrond en verdieping. Daarnaast heeft het redactionele team een duidelijke ambitie en strategie neergelegd voor de toekomst. Waar onze lezers en bezoekers naar uit kunnen kijken? Denk aan meer video, podcasts, liveverslagen en events. Er zullen wekelijks vijf nieuwsbrieven verzonden worden. Op maandag, woensdag en vrijdag verschijnt de reguliere editie met al het belangrijke nieuws op het gebied van muziek, games, film, retail en industrie. Dinsdag en woensdag ligt de focus op de live-industrie. We hopen hiermee beide belangrijke onderdelen van onze industrie goed mee te bedienen. Want waar het uiteindelijk om draait is dat lezers geïnformeerd en geïnspireerd willen worden.”

Michael Bottenheft, Manager Business Development bij iMediate: “Bij het ontwikkelen van de nieuwe website hebben we met behulp van data goed gekeken naar wat zowel de doelgroep als adverteerders van ons verlangen. Onze lezers moeten ons nog meer gaan zien als nieuwsvoorzieners, maar ook als bron van inspiratie en innovatie. De nieuwe website sluit daarnaast beter aan op de interessegebieden van onze lezers en is meer in lijn met ons magazine en overige kanalen. Dit zorgt voor een sterk crossmediaal merk. Ook niet onbelangrijk: binnen de nieuwe opzet kunnen we met nieuwe advertentiemogelijkheden ook onze markt beter bedienen.”

Entertainmentbusiness.nl ontvangt maandelijks ruim 40.000 professionals binnen de Nederlandse en Belgische entertainmentindustrie op het gebied van live, games, film, muziek en retail.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*