Endemol-directeur Laurens Drillich in De Perstribune

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt op zondag 21 juni Endemol-directeur Laurens Drillich én voormalig Formule 1-coureur Gijs van Lennep.

Laurens Drillich is directeur van televisieproductiebedrijf Endemol Nederland Mediagroep. In het verleden was hij verslaggever in de Verenigde Staten en Mexico en was hij één van de oprichters én directeur van Omroep BNN. Drillich is nu betrokken bij de productie van een nieuwe Nederlandse dramaserie die zijn bedrijf gaat maken in opdracht van KPN. Is dit de geboorte van het Nederlandse Netflix?

Gijs van Lennep is door kenners uitgeroepen tot de beste Nederlandse autocoureur van de 20ste eeuw. Hij was actief in de Formule 3 én de Formule 1 en is tweevoudig winnaar van de 24 uur van Le Mans. Van Lennep vertelt in De Perstribune over zijn eigen rol in de Nederlandse autosport en gaat uiteraard in op de successen van Max Verstappen.

Recensent Ron Vergouwen verkeert met zijn televisierubriek Kassie Kijken in vakantiesferen en verslaggever Jules van der Wardt, alias De Vliegende Keep, viert Vaderdag bij voetbaltrainer en sportbestuurder Wiljan Vloet.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Govert van Brakel.

MAX
De Perstribune
Zondag 21 juni 2015
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1
www.deperstribune.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*