Elastique sluit zich aan bij Hilversum Media Campus

Het Hilversumse digitale productiebureau Elastique is toegetreden als partner van Hilversum Media Campus. Partners binnen deze campus willen gezamenlijk de mediasector versterken door opleidingen en bedrijfsleven dichterbij elkaar te brengen, onder andere door samen op te trekken in het Talent Development Program en bij het aantrekken van IT-talent naar de mediasector.

De ambitie van Hilversum Media Campus om een platform voor lifelong learning in de media te worden en opleidingen en bedrijfsleven dichterbij elkaar te brengen. Daarmee wil Hilversum Media Campus de uitstroom van opleidingen beter laten aansluiten op de behoeften die bedrijven in de media-industrie aan hun medewerkers stellen. Dit zorgt voor een sterkere media-industrie. Steeds meer bedrijven sluiten zich aan bij Hilversum Media Campus om zich daar samen voor in te zetten. Zo heeft ook digitaal productiebureau Elastique besloten partner te worden van Hilversum Media Campus.

Elastique is een bekroond digitaal productiebureau dat online ervaringen maakt voor tv, web en mobiel. Opdrachtgevers van Elastique zijn vooral te vinden in de media- en broadcastindustrie.

Bart Robben (Elastique): “Omdat we veel werken met bedrijven uit de mediasector is het voor ons vanzelfsprekend om aan te sluiten bij Hilversum Media Campus. We stellen onze kennis en expertise graag ter beschikking om jong talent aan te trekken en wegwijs te maken in het digitale landschap. Daarnaast bieden we ons eigen team graag verdieping tijdens de inspiratiesessies van Hilversum Media Campus over thema’s als journalistiek, nieuwe businessmodellen en creatie.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*