Eigen tv-serie voor dynamisch koppel Frank Jansen en Rogier Smit

Het koppel Frank Jansen en Rogier Smit lijkt dé nieuwe televisie-ontdekking van 2017 te zijn. Na hun televisieoptreden in SBS6-programma ‘Steenrijk, Straatarm’ kregen zij veel positieve reacties en media-aandacht. Het dynamische stel is in de eerste maanden van 2018 weer op de buis te zien. In Paleis voor een Prikkie doen ze bijna hetzelfde als waar ze bekend mee zijn geworden. “Onze nieuwe serie komt dicht in de buurt van wat we gedaan hebben in Steenrijk, Straatarm.”

“We gaan naar arme gezinnen die nauwelijks kunnen rondkomen en al helemaal geen geld hebben om hun huis gezellig te maken. We sturen het gezin naar een vakantiepark en wij verblijven een week in hun huis. Daar proberen wij in één week tijd voor 250 euro hun huis te veranderen. Dat is een hele uitdaging met zo’n budget. Gelukkig hebben we twee fantastische klusjesmannen mee die ons helpen met muren schilderen en klussen. We winkelen in kringloopwinkels en op Marktplaats om de kosten zo laag mogelijk te houden.”

Het programma wordt acht weken lang uitgezonden en de afleveringen zijn veertig minuten lang. “We reizen door heel Nederland en zijn iedere aflevering in een andere stad. We zijn momenteel aan het opnemen en komen begin volgend jaar op de buis. Als het leuk ontvangen wordt, kan er wellicht een vervolg komen. Bij ons in de PC is ook begonnen met één seizoen, maar had al snel meerdere seizoenen. Wij kunnen later misschien ook andere programma’s maken. We kunnen bijvoorbeeld ook bij mensen aan de slag die het juist te druk hebben om hun interieur aan te pakken. Er zijn genoeg opties, maar we wachten eerst de reacties op het nieuwe programma af.”

Lees het hele interview in De Gaykrant.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*