Fusie tussen iMMovator en Hilversum Media Campus

IMMovator en Hilversum Media Campus gaan vanaf 2018 fuseren tot een nieuwe organisatie. Beide organisaties werken al lange tijd samen.

Door de krachten te bundelen, bieden iMMovator en Hilversum Media Campus in de nieuwe organisatie een compleet aanbod van opleiding, training en ontwikkeling gericht op de veranderingen in de media-industrie.

Partners in media transformatie
In de nieuwe organisatie worden de krachten van iMMovator (aanjagen innovatie in de mediasector) en Hilversum Media Campus (stimuleren lifelong learning) gecombineerd om zo de gezamenlijke impact te vergroten. Daarmee heeft de nieuwe organisatie de ambitie om dé partner voor mediabedrijven te worden als het gaat om een duurzame toekomst in de digitale transformatie. De nieuwe organisatie richt zich op drie gebieden: businessontwikkeling, kennisontwikkeling en talentontwikkeling.

Het verbinden van mediabedrijven aan relevante startups en scale-ups – zoals gebeurt in de dienst MediaMatters – krijgt een belangrijke rol bij businessontwikkeling. Kennisontwikkeling focust op drie trends: data, immersive media en de verrijking van sport en live events. Rondom deze thema’s worden fieldlabs georganiseerd om kennis te ontwikkelen en testen in proof of concepts.

De ontwikkeling van kennis en kunde van professionals in de media-industrie staat bij talentontwikkeling centraal. Een van de diensten is het Talent Development Program (TDP), een programma dat zich richt op jonge high potentials in de media-industrie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*