Eerste steenlegging voor de Media Mile

Ruim een maand voor de officiële start van 100 jaar Mediastad (27 februari) wordt al op 16 januari de eerste steen voor de Media Mile gelegd.

De Media Mile-route voert langs belangrijke hotspots van de mediastad en zal gefaseerd worden uitgerold. Het eerste deel van de route loopt van het Stationsplein, via het Marktplein naar Beeld en Geluid op het Media Park. De route kan ook andersom gelopen worden. In principe kan vanaf elk willekeurig punt de route worden gestart.

Bezoekers wandelen de route met behulp van een interactieve app. De route wordt aangeduid met in het oog springende bewegwijzering in de vorm van opvallende stoeptegels, die om de dertig meter te vinden zijn.

De eerste routesteen van de Media Mile wordt gelegd op het Stationsplein door wethouder Wimar Jaeger van Media en Cultuur. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn op: Dinsdag 16 januari om 15.30 uur op het Stationsplein in Hilversum.

Doel van de Media Mile is het roemrijke verleden, maar ook het heden en de toekomst van Hilversum Mediastad zichtbaar te maken en te laten ervaren door zowel bezoekers uit het hele land, de regio en Hilversum.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*