Eddy Zoey over Expeditie Robinson “Ik voel ‘m hier niet”

RTL Presentator Eddy Zoëy noemt Expeditie Robinson zijn minst favoriete programma dat hij ooit gepresenteerd heeft. Dat zegt hij in een nieuwe aflevering van de bekende media podcast ‘De Broadcast’ “Voor mijn gevoel ben ik daar nooit tussen gekomen. Het was voor het eerst dat ik meemaakte van ‘ik voel m hier niet’, en het kutte ervan was dan zit je wel 2 maanden op een eiland”, aldus Zoëy in de podcast. Hij zegt verder “Eén keer in de 3 dagen had je als host wat te doen en al die tijd zat je voor je f*cking hut”. Over zijn meest favoriete programma praat hij ook ‘Ik vond Take Me Out fantastisch’, aldus Eddy.

Ranking The Stars “Nooit bedoeling geweest om Paul na te doen”

In ‘De Broadcast’ praat Eddy Zoëy, samen met podcast hosts Patrick van Denderen en Peter Oostrom, aan de hand van fragmenten, verhalen en anekdotes over zijn rijke media loopbaan. Zijn media loopbaan begon al in de jaren ’90. Eddy maakte furore bij BNN en maakte verder veel Tv-Programma’s voor RTL, recent nog ‘Ranking The Stars’. Eddy zegt daarover “Ik vind het nog steeds heel jammer dat we daar gewoon niet de tijd voor hebben gekregen om dat langer te kunnen proberen op de manier waarop wij het deden. Met terugwerkende kracht is van natuurlijk gewoon Paul’s format, eigenlijk moet je sowieso nooit een succesformat van een host overnemen. Het is nooit onze bedoeling geweest om Paul na te doen”.

Bedreigingen “In 1 keer had ik tig doodsbedreigingen”

In een 2 uur durend gesprek komt zo ongeveer alles voorbij uit Eddy’s loopbaan, van Radio en TV tot aan Theater en Muziek. Sinds enkele jaren presenteert Eddy ook RTL Boulevard en door een, naar eigen zeggen ‘slechte grap’, heeft hij aan den lijve ondervonden hoe het is om bedreigd te worden, hij zegt daarover in het gesprek in de podcast “In 1 keer had ik tig doodsbedreigingen, heeft een maand geduurd. Waarbij het echt was van ‘ga je onder begeleiding naar de parkeergarage’? want er zal er eentje buiten staan, en het waren best pittige doodbedreigingen”. Dat was een heftige tijd voor Eddy.

Over begintijd bij BNN “Ik heb wel mensen voor het blok gezet”.

Eddy stapte in zijn begintijd over van BNN naar V8 om later als snel weer terug te komen, hier zegt hij over “Ik had het daar netter gevonden als ik was gebleven. Ik denk dat ik toen wel een aantal mensen niet zo lekker, door mij keus, behandeld heb. Ik heb wel mensen voor het blok gezet”.

Zijn start bij BNN en ‘Nu We Er Toch Zijn’, zijn overstap naar V8 en later RTL maar bijvoorbeeld ook het presenteren van Expeditie Robinson, Take Me Out, RTL Boulevard en Five Days Inside. Alles komt voorbij in 2 afleveringen van ‘De Broadcast’. Te beluisteren via de bekende podcastapps, via debroadcast.nl of met beeld op ons Youtube kanaal. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*