DutchMedia Podcast over talkshowwisselingen, Van Nieuwkerk en Ongehoord Nederland

In de zeventiende aflevering (de zesde aflevering van seizoen twee) spreken we over de talkshowwisselingen bij de NPO (Eva Jinek, Khalid Kasem/Sophie Hilbrand, het verdwijnen van Op1), Matthijs van Nieuwkerk naar RTL Nederland, Ongehoord Nederland die mag blijven als publieke omroep, de Media100 en de deellijsten, hoogtepunten van het Future of TV Advertising Global congres in Londen, procedures van Kink tegen Mediahuis Radio, Talpa Network en Radio4all en de overname van Kabeltex door KPN.

4 Comments

 1. Sander Schimmelpenninck had vandaag weer een ijzersterke column in de Volkskrant en ging grotendeels over het gesignaleerde politieke complot door Fidan Ekiz dat Op1 door politieke machinaties de nek is omgedraaid. Enig bewijs had ze niet, maar zoals bij guur rechts steeds wordt gedacht dat als je op sociale media – en ook hier – een leugen maar lang genoeg herhaalt ’t vanzelf waar wordt. Precies wat Wilders ook doet en zn aanhang aan te danken heeft. En ’t erge is dat de zogenaamde ‘betere’ kwaliteitsjournalistiek steeds vaker in die fuik zwemt. Ze herhalen de suggestieve vraagstellingen, maar vergeten naar concrete antwoorden te vragen en worden zo onderdeel van de nepjournalistiek. Ook Arjen van Veelen in NRC deed daar zaterdag in NRC vrolijk en verontrustend aan mee, want zijn column over de elite tegenover ’t volk was een hyperbolische serieuze opsomming van onwaarheden, gepresenteerd als waarheden. Ook gij NRC.

  Juist de leugenachtige insinuaties van onder andere Ekiz – en ook daar stem ik van harte met Schimmelpennick in – is ’t beste bewijs dat ’t een prima beslissing is om de leugenmachine van Op1 te schrappen.

  Nu jullie weer.

  “Complotdenkers zijn niet kritisch maar goedgelovig.”
  Jan-Willem Van Prooijen – Hoogleraar radicalisering

 2. In de tweede wereldoorlog hadden ze namen voor dit soort idioten…. andere stations er bij lappen, en ze gaan maar door. Maak je druk om je eigen onbenullige stationnetje met linkse muziek. Echt helemaal gestoord deze acties.

 3. Owja, de 2deWW erbij halen maar weer.

  Kan ik ook. Hitler is ooit democratisch gekozen. Hij beloofde het volk werk. De duitsers snakte naar werk. Dat kregen ze …in de oorlogsindustrie.

  Het gaat dus op alle vlakken mank, de vergelijking maar ooit waren de Nederlanders het eens; “Nooit meer!”

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*