Dutch Media Week lanceert de Magische Mediastage

Tijdens de Dutch Media Week Xperience Days die op 7 en 8 oktober 2023 in mediastad Hilversum plaatsvinden, kan iedereen een kijkje nemen achter de schermen bij mediabedrijven en televisiestudio’s of lezingen volgen van programmamakers. Maar voor wie aan den lijve wil ervaren hoe het is om in de mediasector te werken, introduceert Dutch Media Week de Magische Mediastage. Een ministage van maximaal 1 dag waar iedereen tussen de 8 en 88 jaar aan mee kan doen. Een bijzondere kans om zelf te ervaren hoe het is om aan de slag te gaan als cameraman, dj, redacteur, productie-assistent of een van de vele andere banen die in deze branche mogelijk zijn.

De Magische Mediastage biedt iedereen een kans op een bijzondere ervaring bij een van de vele bekende mediabedrijven door heel Nederland die hun medewerking hebben toegezegd, zoals Radio 1-programma Nachtzuster, mediamuseum Beeld & Geluid, NEP Group, NOS Langs de Lijn, het Nederlands Film Festival, producent Banijay Benelux en Esports campus H20. Een volledige lijst met alle mediabedrijven en de stageplaatsen die ze beschikbaar stellen, wordt vanaf 1 augustus bekendgemaakt via de website van Dutch Media Week.

Aanmelden

Van 11 augustus tot en met 3 september kan iedereen inschrijven op zijn of haar ultieme stageplaats. Relevante ervaring is niet nodig, je moet alleen zo origineel en overtuigend mogelijk duidelijk maken waarom jij gekozen moet worden. Op vrijdag 15 september worden alle deelnemers aan de Magische Mediastage bekendgemaakt.

Alle stages vinden plaats tijdens Dutch Media Week, van maandag 2 tot en met zondag 8 oktober.

Meer informatie: www.magischemediastage.nl en www.dutchmediaweek.nl 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*