Duizendste aflevering van het radioprogramma NH Sportcafé met Leo Driessen

Aanstaande zaterdag 28 oktober presenteert Leo Driessen de duizendste aflevering van het radioprogramma NH Sportcafé. Vanaf zijn vaste commentaarpositie in Café Anno 1890 staat Leo garant voor een verhelderende dosis voetbalpraat. Uiteraard zal een A-selectie sportprominenten hem ter duiding bijstaan. 

Prikkelende quote of nieuwste relletje
Zoals we van Leo Driessen mogen verwachten, zal geen misstand of supertalent aan zijn scherpe oordeel ontkomen. Hij draait zijn hand niet om voor een prikkelende quote of de aanzet tot het nieuwste relletje. Bijgestaan door vrienden van de show en (voetbal)coryfeeën als Michael van Praag, Rinus Israël, Gerard van der Lem, zit Leo altijd lekker in de wedstrijd. 

Nico Driessen (producer en broer van Leo) over deze bijzondere mijlpaal: “Leo is bijzonder gesteld op de show en zijn gasten uit het voetbalwereldje. Van de 999 afleveringen die nu gemaakt zijn, heeft hij een uurtje als presentator laten schieten, niet eens de hele show. De opening van de show is trouwens bijna even legendarisch als de gastenlijst: “Vrienden van de radio, vrienden van de muziek, vrienden van de sport”.

4 Comments

  1. Een uniek programma. Betekent duizend afleveringen dat het zo’n twintig jaar bestaat? Rinus Israël en Gerard van der Lem krijgen hopelijk een mooi plekje aan tafel. En wie heeft het gezegd, Willy of René?

  2. En bedankt voor jouw ssssssssssssssssssssssssssssssssssssschitterende programma !!! Hulde Leooooooo’hooootje ,,,,jammer dat ik het nu pas lees……en ik mis jou hééél erg bij ESPN !!!!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*