Drive-In bioscoop Mediapark afgeblazen

In de zwoele avondwarmte onderuit gezakt in je autostoel van films genieten. Klinkt verleidelijk. Toch kreeg de organisatie van de Drive-In Cinema Mediapark Hilversum niet genoeg romantici in vuur en vlam.

„Helaas hebben we moeten besluiten om de Drive-In Cinema te annuleren; er zijn onvoldoende auto-tickets verkocht om er een geslaagd evenenement van te maken”, meldt de organisatie van het filmfestijn, dat op 28, 29, 30 juni en 1 juli zou plaatsvinden. Wie wel al een kaartje had krijgt het bedrag ’zo snel mogelijk teruggestort’.

Parkeerdak A zou met een groot LED-scherm voor het tweede jaar het decor zijn voor de openluchtbioscoop. Compleet met Amerikaanse foodtrucks, rollerskatende serveersters en live muziek. Op het programma klassiekers als Pretty Woman, Friday the 13th, The Fast & The Furious 8, Saturday Night Fever, de Grote Vriendelijke Reus en Grease.

Hilversum Alive
Opzet was dat publiek zou doorstromen naar muziekfestival Hilversum Alive, dat vanaf vrijdag losbarst. Via de Media Mile is het lopend tien minuten naar het centrum en de auto kon je gratis op het Media Park laten staan tot de volgende dag.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*