Drie nieuwe presentatoren Het Klokhuis

Vanaf dit najaar zijn er drie nieuwe gezichten te zien in Het Klokhuis: Eva Cleven, Pascal Tan en Sosha Duysker. Zij werden gekozen uit ruim 2000 inzendingen.

 

Eva Cleven
De 29-jarige Eva uit Wageningen groeide al dansend en zingend op. Ze zat op de dansacademie, studeerde muziekwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en ontdekte een liefde voor radio tijdens haar studie Nieuws & Media. Momenteel heeft ze een eigen radioshow op FunX en is ze presentatrice voor de VPRO. Daar doet ze verslag van verschillende festivals. Zo stond ze afgelopen weekend op Lowlands!

Eva ging uit haar dak toen ze te horen kreeg dat ze was uitgekozen als een van de nieuwe presentatoren van Het Klokhuis. ‘Ik zat in een overvolle tram toen ik te horen kreeg dat ik het was geworden. Mijn exacte woorden waren geloof ik: “Super bedankt, ik bel zo terug want ik ga eerst even gillen”. Toen heb ik heel hard gejuicht in de tram. Ik was zo opgelucht en blij en trots. De baan van m’n dromen. Ik heb het nog een jaar geheim moeten houden. Dus ik ben blij dat het hoge woord er eindelijk uit is!’  

 

Eva is 6 oktober voor het eerst te zien in Het Klokhuis, in een aflevering over diamanten.


Pascal Tan
De 22-jarige Pascal uit Amsterdam is ook geen onbekend gezicht op televisie. Hij speelde Jonas de Leeuw in de tienerfilm Hoe overleef ik mezelf?, deed mee aan het programma The Freestyle Games van BNN en was testteamlid in Checkpoint.  Hij studeerde Media- en Cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is hij een begaafd skater, en werd meerdere keren Nederlands jeugdkampioen.
 

Het heeft Pascal altijd al leuk geleken om Het Klokhuis te presenteren, omdat er in zijn ogen geen betere manier is om te leren.Het is één grote expeditie. Ik vind het een ontzettende eer en uitdaging om de uiteenlopende onderwerpen in mijn eigen stijltje aan de man te mogen brengen. Hierdoor ben ik nú al een wandelend weetjeskanon, maar gelukkig ben ook ik nog lang niet uitgeleerd.’

 

Pascal is eind 2016 te zien in Het Klokuis.

 

Sosha Duysker

De 24-jarige Sosha, opgegroeid in het Noord-Hollandse Bovenkarspel, maakt haar debuut op tv. Na haar studie Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam ging ze aan de slag als redacteur bij de Zapp Kids Top 20. Zo deed ze al veel ervaring op achter de schermen. Bij Het Klokhuis krijgt ze de kans om te shinen vóór de schermen!  

 

Voor Het Klokhuis zou Sosha heel graag een item willen maken over parachutespringen. ‘Ik wil al zolang een keer uit een vliegtuig springen! Niet alleen vanwege de kick, maar ook om het hoe en wat. Ik heb zoveel vragen. Hoe weet je wanneer je je parachute open moet trekken, bijvoorbeeld? Laat het me maar zien!’

 

Sosha start dit najaar met de opnames van verschillende items voor Het Klokhuis. Deze zijn vanaf 2017 te zien op tv.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*