Dreigende bezuinigingen bij de publieke omroep op agenda van Politiek Café ‘Hier Hilversum’

De dreigende bezuinigingen op de publieke omroep staat centraal tijdens de tweede aflevering van ‘Hier Hilversum’, het politiek café van PvdA en GroenLinks in Hilversum. Dit evenement vindt plaats op dinsdag 18 juni in Theatercafé Muze in Hilversum.

Hilversumse oud-wethouder en Tweede Kamerlid Nicolien van Vroonhoven, van Nieuw Sociaal Contract Nicolien, is te gast bij deze bijeenkomst. Presentator Aldith Hunkar gaat met Van Vroonhoven en een vertegenwoordiger van de publieke omroep in gesprek over de dreigende bezuinigingen van 100 miljoen euro. De discussie richt zich op de impact die deze bezuinigingen zullen hebben op Hilversum en haar inwoners.

PvdA en GroenLinks Hilversum hopen dat ‘Hier Hilversum’ de lokale politiek dichter bij de burgers brengt.

De tweede aflevering van Hier Hilversum vindt plaats op dinsdagavond 18 juni, van 20.00 tot 22.30 uur in Theatercafé Muze, Groest 33 in Hilversum. De toegang is gratis.

2 Comments

  1. Goed dat ON bestaat. De enige omroep bij de npo die de rot verkondigd over het koningshuis. De rest van de omroepen lijken de propaganda van het koningshuis te verkondigen. Ik ben benieuwd naar het boek en documentaire van Roy van Zuiderwijk

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*