Domien Verschuuren verlengt contract voor 3 jaar bij Qmusic

Domien Verschuuren heeft vandaag een nieuw contract getekend bij Qmusic waarmee hij zich ook de komende drie jaar verbindt aan de zender.  De dj heeft een middagshow en presenteert de Top 40.

Dave Minneboo, programmadirecteur Qmusic: Domien is een ontzettend goede radiomaker en hij heeft de afgelopen tijd bewezen dat hij als geen ander aanvoelt wat speelt bij de luisteraars. Ook is hij inmiddels een gevestigde naam als presentator van de Top 40.’

11 Comments

  1. Tja moet je daar als Q-music nu zo blij mee zijn?
    Geen hoogvlieger, leuk dj’je voor erbij maar zeker geen gezichtsbepalende dj. Domien is 13 in een dozijn. Kan leuk plaatjes doorstarten maar verder houd het wel op.

    Als Q slim was geweest hadden ze Rob Janssen (met Wijnand Speelman) binnengehaald. Of (ik ben geen fan) Bram Krikke en Tom van de Weert op de middagshow gezet. Marieke Elsinga op de TOP40.

  2. @ Michel: ik heb de Top 40 en de playlist van vandaag van Veronica naast elkaar gelegd. Volgens mij is er geen plaat uit de Top 40 gedraaid. Heb jij voorbeelden?

  3. @Bo-Lus Ik bedoel niet persé de TOP40 maar had het over nieuwe muziek in het algemeen. De dj’s van Veronica mogen zelf bepalen wat ze draaien.

  4. Klopt, maar slecht 4,3% van de muziek mag de laatste 5 jaar in de hitparade gestaan hebben. Hier wordt scherp op gelet door de concurrentie..

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*