Dit zijn de wildcards voor de Televizier-Ster: Online-videoserie 2019

De kwalificatieronde voor de Televizier-Ster: Online-videoserie was een doorslaand succes. Maar er waren ook een paar prachtige, prijswaardige, creatieve en/of innovatieve series die net buiten de boot vielen. Daarom koos de jury vijf series die alsnog een wildcard krijgen.

De jury van de Televizier-Ster: Online-videoserie stak de koppen bij elkaar en koos nog eens vijf series die in oktober ook meedingen naar een Televizier-Ster voor beste online-videoserie.

Dit zijn ze (in alfabetische volgorde):

  • Drug Tests – Drugslab/BNNVARA
  • Joardy Season – NPO 3
  • Op avontuur met de opa van Tim – NPO 3
  • Tank restoration – Mastermilo 82
  • Uitleg waar je wat aan hebt – NOS op 3

De andere 20 series werden door het publiek gekozen in een eerdere kwalificatieronde. Dit is de complete lijst met 25 titels

Nikkie de Jager

De Televizier-Ster: Online-videoserie wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt tijdens de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. YouTube-grootheid Nikkie de Jager, met 12 miljoen volgers wereldwijd op haar kanaal NikkieTutorials, is ambassadeur van deze award voor content creators. 

Gouden Televizier-Ring Gala

Vanaf 20 augustus gaan de stembussen weer open op Televizier.nl/ring, dit keer om de uiteindelijke drie genomineerden te kiezen. De nominatieronde loopt tot 23 september 2019. Het Gouden Televizier-Ring Gala met de prijsuitreiking is op woensdag 9 oktober 2019 in AFAS Live, Amsterdam.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*