Dit zijn de luistercijfers van april-mei 2021

Qmusic laat een flinke groei zien in de meest recente luistercijfers van NLO. NPO Radio 2 is de grootste daler, maar behoudt de nummer 1 positie.

Zie onderstaand overzicht (met speciale dank aan radiofreak.nl)

7 Comments

 1. Zo’n grote daling van Radio 2 is nou ook weer niet.
  Het vertrek van Stenders en wat er voor in de plaats is gekomen zou de oorzaak kunnen zijn.

  Q is niet mijn ding maar zijn erg goed bezig. Kunnen een laatste klap uitdelen door nog een populaire dj binnen te halen en op de plek van Domien te zetten.

 2. Bij Radio Veronica moet het de komende maanden weer omhoog gaan met de luistercijfers. Vanaf aanstaande maandag begint de concurrentie met NPO Radio 2 en NPO Radio 5. Vooral bij NPO Radio 2 valt nog wel wat luisteraars weg te halen.

  Dit is opnieuw het feest van Qmusic. De zender blijft groeien. Ga zo door!

  Verder zijn er veel verliezers. Het is wel duidelijk dat NPO Radio 2 de grootste verliezer is. NPO Radio 2 zal de komende tijd verder dalen.

  Sky Radio staat er nu beter voor dan vorig jaar (ondanks dat ze de top van de Nederlandse radiomarkt niet meer bereiken). Toch gefeliciteerd!

 3. Het zijn weer de zenders voor de oudjes die het goed doen. Benieuwd naar de luistercijfers als de oudjes er niet meer zijn…. QMusic 50%, 538 30% en 3FM 20%?

  • Er luisteren ontzettend veel tieners, twintigers en dertigers, etc naar Radio2.

   Radio2 is een brede zender voor alle leeftijden. De jonkies luisteren nu al niet meer naar 3FM, en de peuters die straks radio gaan luisteren zie ik niet naar 3FM gaan, maar gewoon meegroeien met hun ouders of gewoon via tiktok enzo luisteren

 4. Ik ben benieuwd wanneer de luisteraars 3FM weer gaan herontdekken, het aanbod dat ze tegenwoordig hebben ivt (bijvoorbeeld) 2 jaar terug is erg sterk, enorm fijn om naar te luisteren.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*