Dit zijn de kanshebbers voor de Gouden Radioster


De luisteraar heeft gesproken: de genomineerden zijn bekend! De afgelopen dagen zijn de vijf favoriete radioprogramma’s die in aanmerking komen voor de Gouden RadioRing al verrast met het grote nieuws. Maar wie maken er kans op de Zilveren RadioSter Man en Vrouw? Welke mannelijke en vrouwelijke presentatoren horen volgens het Nederlandse publiek bij de top 3? 

Voor de Zilveren RadioSter Vrouw zijn genomineerd: 
Marieke Elsinga (Qmusic)
Eva Koreman (BNNVARA, NPO 3FM)
Annemieke Schollaardt (AVROTROS, NPO Radio 2)

De genomineerden voor de Zilveren RadioSter Man zijn: 
Edwin Evers (Radio 538)
Wilfred Genee (BNR Nieuwsradio)
Bram Krikke (SLAM!)

Wie van de genomineerden uiteindelijk de Zilveren RadioSterren gaan winnen, heeft het publiek al besloten, maar welk programma de Gouden RadioRing krijgt nog niet. Op woensdag 30 januari om 10.30 uur gaan de stembussen opnieuw open op radioring.nl en is het aan de luisteraar welk programma uit de top 5 gaat winnen. De afgelopen dagen is bekendgemaakt dat Club Ondersteboven (SLAM!), Evers Staat Op (Radio 538), Somertijd (Radio 10), The Friday Move (BNR Nieuwsradio) en Vroege Vogels (NPO Radio 1) tot de top 5 behoren. 

Wie dé radioprijzen van Nederland daadwerkelijk gaan winnen, wordt bekend op donderdag 31 januari tijdens Gouden RadioRing Gala, gepresenteerd door NPO 3FM-dj Rob Janssen. Het Gouden RadioRing Gala wordt sinds 2006 georganiseerd door AVROTROS.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*