Dit Was De Radio’: waarom moet Stefan Stasse weg bij NPO Radio 2?

Harm Edens , Arjan Snijders en Ron Vergouwen brengen wekelijks analyses, verhalen, veel opvallende of grappige fragmenten én een gulle lach over dat fraaie medium: de radio! Elke dinsdag verschijnt weer een nieuwe aflevering in alle grote podcast-apps. Daarnaast is er voor ‘vrienden van de show’ ook weer elke week een exclusieve bonusshow te beluisteren.

Met in aflevering 133: 

  • De kogel lijkt door de kerk: Stefan Stasse verkast van NPO Radio 2 naar NPO Radio 5. Hij zou al een paar jaar eerder gaan, maar nu dus écht. Kun je aan hem horen dat hij niet meer op ‘2’ zou passen? En welke dj moet er op ‘5’ inschikken voor Stefan?
  • Zendtijduitbreiding voor Eric Corton. Hij is voortaan drie uur per dag te horen op KINK. Gaat Eric voice-tracken? Tessa de Mol verlaat KINK, zij gaat bij ‘Joe-Joe’ achter de schermen te gaan werken.
  • Op NPO Radio 1 presenteert Martijn de Greve ‘WNL Haagse Lobby’. Harm ergert zich al tijden aan het hoge tempo en de sturende vragen van Martijn. Maar is dat echt zo erg? De gasten gaan er wel sneller van antwoorden!
  • Dj Silvan Stoet krijgt op zondagochtend op Radio 10 een heel bijzonder telefoontje van een luisteraar. Het laat horen hoe belangrijk de radio als ‘vriendje’ nog steeds kan zijn voor mensen. Zo mooi!
  • ‘De Post De Post’: waarin we een allerlaatste luisteraar uitzwaaien, iemand wel van Joe-Joe houdt en we de muziekkeuze op NPO Radio 1 bespreken. Wordt vervolgd!
  • In ‘De Grote Ochtendshow Tunes Competitie (3): Hollandse gezelligheid uit de 538 Ochtendshow en een bekende tv-tune die wordt hergebruikt bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow op 3FM.
  • In het Blooperblokje o.a. grappige momenten bij Michiel Veenstra, Mattie Valk, Marieke Elsinga, Stefan Stasse én we horen een uitgeslapen ochtend-dj op Curaçao, bij Paradise FM.
  • Syb maakt radionieuws met muziek veel begrijpelijker én vrolijker. Én hij legt de accenten waar ze horen! 
  • De slotwoorden zijn voor Leo van der Goot! Hij weet waar je moet zijn als je eens iets anders wil horen op de radio en onthult waarom hij zijn shows altijd opent met Johnny Nash en ‘Falling in and out of love’.

Luister hier

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*