‘Dit was de Radio’-podcast over radiogebeurtenissen van eind februari

De inhoud Dit was de Radio show met Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen:

Special guest Sven Kockelman vertelt wat lijsttrekkers interviewen op de radio meer oplevert dan een tv-gesprek. En wat gaat hij in het gesprek met Thierry Baudet doen?

Donnie & Tonnie gooien de handdoek in de ring! De hitshow van NPO Radio 1 vol entertainment en… dingen, door ons op handen gedragen, stopt. Dionne Stax heeft geen tijd meer. We zijn diep teleurgesteld en dragen het programma hier ter grave….

Rob Stenders is dan nu echt over naar Radio Veronica. Wat gaat dat brengen?

Arbeidsvitaminen 175 jaar, wat maakt het programma zo bijzonder? De naam?

Heel radioland zit op Clubhouse. Wanneer volgt Harm?

Dries Roelvink moest stoppen bij Sven Kockelman op NPO Radio 1, maar zit nu bij Wilfred Genee op Radio Veronica!

Als personeel van een radiozender (L1) ruzie heeft met hun baas, wat vertel je daarvoer aan je luisteraar?

Harm Edens wordt besproken in de TNA, de Taal van een BN’er, bij Frits Spits in de Taalstaat. Gelukkig hebben we de audio nog.

Verder milde Boosheid, leuke luisteraarspost, Quickies, Bloopers en Sybrand Verwer!

Dit was de radio is opgenomen in Het Kroondomein in Hilversum.

6 Comments

  1. Jammer dat het zo kort ging over het vertrek van Rob Stenders naar Veronica. Ik had graag gehoord wat Rob met Veronica (en daarbij een eventuele herprofilering van de Talpa radiozenders) zou moeten doen met Veronica. En welke namen hij naar de zender zou moeten halen.

    Verder mag Harm Edens wel wat minder het klimaat aanhalen en niet steeds zo laten blijken dat hij het linkse gedachtengoed aanhangt. Dat weten we nu wel en is helemaal niet relevant voor een podcast over radio.

  2. Harm meent ook nog een tip te moeten geven over wat 3FM zou moeten doen om de luistercijfers omhoog te krijgen. Ze moeten volgens Harm eens goed nadenken wat jongeren nou echt willen op de radio.

    Dat moeten ze nu net niet doen. Dat doen ze namelijk al een paar jaar en dat slaat niet aan. De jongeren die radio luisteren zitten echt niet te wachten op 3FM. Die hebben al een favoriet(en) zender(s) die ze luisteren. Als de NPO 3FM weer omhoog wil helpen dan moeten ze het hele idee dat het voor jongeren moet zijn los laten. (Dit geld ook voor de tv zender NPO3) Daarbij zullen ze om te beginnen afscheid moeten nemen van enkele namen op de zender en van Sharid Alles.

  3. Ik dacht, Laat ik dan toch weer eens een keer mijn teen in het ijskouwe water van deze ijskouwe podcast met deze drie ijskouwe ouwe wijven met ijskouwe humor steken. Ik heb het geprobeerd, maar nadat het eerste ijskouwe onderwerp na tien ijselijk lange minuten nog niet klaar was, heb ik mijn teen er weer ijlings uitgehaald en de podcast stopgezet. Het was genoeg en nu voorgoed. ‘Dit was de radio’ is ijselijk slecht, maar mijn teen zit er gelukkig nog wel aan.

    • Ik ontving net een mailtje van iemand die schreef, ‘Wacht nog even, want daarna wordt het beter.’ Ja, dat zei m’n eerste vrouw ook in onze huwelijksnacht. Ze woont na de scheiding nu al weer dertig jaar op Curaçao met een zware-shagrokende duikinstructrice, dus …

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*