Dit Was De Radio in gesprek met Stefan Stasse

In de podcast Dit Was De Radio (DWDR) blikken Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen terug op de mooiste, opvallende en ontroerendste radiomomenten van de afgelopen weken. Een grote dosis verhalen, analyses én een gulle lach over dat fraaie medium: de radio! In de nieuwste aflevering een uitgebreid gesprek met radiopresentator Stefan Stasse, presentator op NPO Radio 2 en NPO Radio 5.

Met in aflevering 65:

  • Een fittie tussen Dolf Jansen en Patrick Kicken wordt in de media uitgevochten. Patrick doet dat bij Ongehoord Nederland en Dolf van een blaadje op NPO Radio 1.
  • Henk van Steeg weet op NPO Radio 5 bij een verstandelijk gehandicapte beller de juiste toon te treffen. Eigenlijk wordt het daarmee een leuker gesprek dan bij meeste ‘gewone’ bellers.
  • Mart Grol van Radio 538 kan niet schuiven. En hij zegt zelf al: wat heeft de luisteraar hier aan?
  • Kennen we Dave Donkervoort nog van Radio 10 Gold? Hij maakt bijzondere radio op een bijzonder obscuur online kanaal. Voor wie? Nou, voor ons! En een sponsor?
  • Stefan Stasse is onze gast! Hij is door het winnen van de Marconi Oeuvre Award herontdekt door media en maakt een interview-tour. Maar nergens kon het écht gaan over de stand van de radio, iets waar veteraan Stefan na vijf decennia in radioland wel iets zinnigs over te zeggen heeft. Wat zijn we verloren? Wat kan er nu juist wel? Zelfs Stefan denkt dat hij pas vijf jaar vrij genoeg is om te improviseren en zichzelf te zijn op de radio.
  • In het blooperblokje wordt gevloekt dit keer. Foei!
  • Syb trekt dat dan weer recht in zijn bijdrage. Sort of.
  • Niemand minder dan Eline la Croix doet de boel op slot.

In de bonusshow dit keer antwoord van Stefan Stasse op de vraag wat hij de komende vijf jaar nog wil bereiken. Plus: zijn ‘radiodagboekje’ én een vraag aan Arjan. Ook ontstaat een prachtig plan voor een geweldige podcast met tout radioland! Ron wil er zelfs op toeleggen. De bonusbloopers zijn speciaal voor Harm met oa. Tijs van den Brink ook niet mis!

Dit Was De Radio is beluisteren via alle bekende podcast-apps.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*