Dit Was De Radio: Giorgio Hokstam (100%NL) over zijn tv- en radiodromen

Elke dinsdag hoor je Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen in de podcast Dit Was De Radio met verhalen, analyses en een gulle lach over dat fraaie medium: de radio! Deze week is niemand minder dan Giorgio Hokstam te gast voor een uitgebreid gesprek. Hij is de nieuwe ochtend-dj op 70%NL, ook wel bekend als 100%NL. Hij vertelt openhartig over de weg die hij heeft afgelegd naar deze prestigieuze radioplek én wat zijn toekomstplannen zijn op radio én tv. Het gesprek is ook te bekijken op ons Youtube-kanaal via: https://youtu.be/eyXE4b_Qf24.

De complete inhoud van aflevering 111:

  • Radiopiraten! Radio-nerds zijn er gek op. Zo ook Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof van NPO Radio 2. Ze bedenken een wedstrijdje: de ‘leukste’ mag een uurtje op NPO Radio 2 vullen. ‘Breekie-breek’!
  • Bij Mattie & Marieke worden nu kinderen ingezet voor een glimlach bij de luisteraar aan de ontbijttafel. Ze mogen stoute woorden roepen op zender. Hoe ver gaan ze? En als Ron een scheldwoord mag zeggen…? (Spoiler: lukt hem niet, maar de titel van deze aflevering verraad iets!)
  • In de Avondvrijdagshow op 3FM ook stoute dingen. Verslaggever Julien Kooij gaat naar een parenclub. Want: internationale trio-dag!
  • Marieke Elsinga was een dagje zonder Mattie (ziek) en moest toen zelf de show schuiven. Gevalletje: ‘laat Marieke maar schuiven’!
  • Giorgio Hokstam is de nieuwe ochtend-dj op 100…euh… 70%NL en hij is onze special guest deze show! Welke route heeft hem naar deze prominente plek gebracht? Heeft hij eigenlijk wel iets met Nederlandstalige muziek? En met radio? Want hij doet toch ook tv? Harm wil vooral weten wat het grote plan van Giorgio is. Een ontwapenend gezellig gesprek! Ook te zien op ons Youtube-kanaal via: https://youtu.be/eyXE4b_Qf24.
  • In het blooperblokje hebben we o.a. vastlopende computers, dj’s die op de verkeerde zender zitten en héle hippe mixtapes op NPO Radio 5.
  • Syb is totaal in de war van de zomertijd!
  • Julia van Reyendam is de enige vrouw tussen vele mannelijke dj’s op Radio 538 en dus mag alleen zij de slotwoorden spreken van deze show!


In de bonusshow het ‘radiovriendeboekje’ van 100… euh…70%NL’s Giorgio Hokstam. Zo komen we nog meer interessante dingen van hem te weten. Verder luisteren we naar een good old telefoon-prank, dit keer van Eddy Keur. En de meligheid lijkt steeds meer toe te slaan op NPO Radio 1?! Plus: bonusbloopers van o.a. nóg een vastlopende computer en Astrid Kersseboom probeerde wéér het landelijke nieuws te halen, maar dit keer bijna met dodelijke afloop…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*