Dit Was De Radio aflevering 75: Hoe maakt Sander de Heer Sublime succesvol?

Arjan Snjjders, Harm Edens en Ron Vergouwen brengen in de Dit Was De Radio-podcast vaste dosis verhalen, analyses en een gulle lach over dat fraaie medium: de radio!

Met in aflevering 75:

  • Jouw Nieuws (Qmusic) Vs. Jouw Radio 2 Nieuws (NPO Radio 2). Ron draagt ze voor in een nieuwe (onregelmatige) rubriek Productie Plagiaat. Wie is er leuker/beter?
  • Hoe heeft Wietze zich de nationale radio opgelogen? Een confessie. Dan vertellen Ron en Arjan ook maar hoe ze de radio op kwamen.
  • Je bedenkt eens wat, als je op de radio zit. Er moet toch íets gebeuren. Iets wat ook online te delen valt. Alles is goed, als het maar íets is. Jeroen van Inkel doet een gooi naar de Zilveren Reiss Microfoon?
  • Onze special guest is deze keer Sander de Heer! Podcastmaker én tegenwoordig programmabaas van soul & jazz-zender Sublime. Hoe denkt hij het (eeuwig stilstaande) bereik van de zender wél te kunnen laten groeien? En wat vindt hij van John Williams als Sublime-dj?
  • In het Blooperblokje: Fleur Wallenburg, Stefan Stasse, Jort Kelder, Barend van Deelen en… Mischa Blok! 
  • Syb Verwer geeft zijn jaarlijkse Audio College. Behandeld worden: galm, juist heen galm, echo en de vocoder. 🙂 
  • Slotwoorden van Jeroen Nieuwenhuize over twee decennia 538 en vier jaar Radio 10. Maar DAT KAN KORTER! KORT!!

In de bonusshow: Sander de Heer vult zijn ‘Radiovriendenboekje’ in. Sander vertelt of hij bij de herdenking van de moord op Pim Fortuyn nog contact heeft met oud-radiocollega’s Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte die het ook meemaakten. Plus: bonusbloopers met oa Mieke van der Weij die Charles Groenhuijsen op de vingers tikt, want Mieke blijft wel de baas! Goud! 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*