Dit Was De Radio #153: dé radiovrouw van 2023: Vonneke Bonneke

Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen brengen wekelijks analyses, verhalen, veel opvallende of grappige fragmenten én een gulle lach over dat fraaie medium: de radio! Elke dinsdag verschijnt weer een nieuwe aflevering in alle grote podcast-apps. Daarnaast is er voor ‘vrienden van de show’ ook weer elke week een exclusieve bonusshow te beluisteren.

Deze week is niemand minder dan Vonneke Bonneke (FunX) onze gast!

Met in aflevering 153:

  • Vonneke Ritveld, beter bekend als social media-fenomeen ‘Vonneneke Bonneke’ is in tha house. Niet vanwege die bonte cv van haar (vlogger, muzikant en deelnemer aan realityseries als ‘Echte Meisjes in de Jungle’), maar omdat ze radio-dj is op FunX. Samen met Nordin Besling doet Vonneke de dagelijkse drive-time middagshow.
  • Ook won ze de titel ‘Radiovrouw 2023′, een alternatieve prijs die Astrid de Jong organiseerde, nu de personality-prijs van de RadioRing genderneutraal en zonder vrouwelijke genomineerden is. We horen hoe ze het radiovak is ingerold, wat ze geleerd heeft bij FunX en wat zee vooral zo wil laten. We luisteren samen met haar een aantal fragmenten uit hun show en we horen hoe ze luistert naar haar collega’s én witte-mannenzenders.
  • Vonneke is een paar maanden geleden moeder geworden, maar breng je het als dj het nieuws van je zwangerschap in je uitzending? We luisteren hoe Marieke Elsinga (Qmusic) en Martine ten Klooster (NPO Radio 2) dat recent deden.
  • Vonnekes voormalig FunX-collega Tannaz lost op NPO Radio 2 een woningprobleem van een luisteraar op. Zo gebruik je radio goed! Of niet? En mogen de concurrenten Vonneke bellen voor een overstap?
  • In het Blooperblokje dit keer onder andere: Martijn la Grouw, Menno Barreveld, Hans Schiffers en Sven Kockelmann.
  • Syb beraamt een bankoverval, heeft rooie oortjes reclames én peilt ‘ice-ice’ in Zweden.
  • In de slotminuut onthult Dolf Jansen met welke radiozender hij in gesprek is.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*