Discovery kondigt nieuwe streamingdienst aan

Discovery, Inc. heeft vandaag de wereldwijde lancering aangekondigd van discovery+, een streamingdienst voor real-life entertainment.

De streamingsdienst start op 4 januari 2021 in de VS. Buiten de VS gaat de lancering van discovery+ nog 25 landen omvatten. De wereldwijde lancering is in november al begonnen in India, het VK en Ierland. Nederland kan begin januari discovery+ verwelkomen. Met een discovery+ abonnement krijgen kijkers toegang tot een zeer uitgebreide catalogus aan real-life entertainment uit binnen- en buitenland en sport.

In Nederland is Discovery sinds 2019 aanwezig op de video-on-demand markt met de streamingsdienst Dplay. Nu discovery+ wereldwijd wordt gelanceerd, zal Dplay begin januari opgaan in discovery+.

De vernieuwde streamingdienst biedt naast de klassiekers zoals Gold Rush en 90 Day Fiancé, een nog breder scala aan exclusieve internationale series zoals Six Degrees with Mike Rowe, American Detective with Joe Kenda en Mysterious Planet en merken als HGTV, Food Network en MotorTrend. Maar ook populaire series van eigen bodem zoals Bevallen met Bobbi en Fitness Diaries. Daar wordt begin 2021 de eerste discovery+ Original Sex Tape aan toegevoegd. Sex Tape met presentator Bobbi Eden is de eerste van een reeks nieuwe lokale content die speciaal voor discovery+ wordt geproduceerd.

1 Comment

  1. Jeej nog een streamingdienst…De zoveelste.. Is er geen centraal platform voor ofzo? Al die versnippering schrikt mensen alleen maar verder af. Netflix, Amazon Prime, Disney+, Discovery+ (originele naam ook). En dan nog voor de muziek Spotify.. En dan klagen mensen dat ze geen geld over houden….

1 Trackback / Pingback

  1. Dplay premium - Is dit een goed en goedkoper alternatief voor Netflix?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*