Dirk Scheele start als DJ bij Hallokids Radio

Radiozender voor kinderen breidt programmering uit

De bekende kinderpopartiest Dirk Scheele gaat radiomaken voor Hallokids Radio, de radiozender voor gezinnen met kinderen tot en met 10 jaar. Vanaf 12 februari 2022 is elke zaterdag- en zondagochtend om 09.00 uur ‘De Dirk Scheele Show’ te horen. Samen met zijn gitaar neemt Dirk de luisteraars mee op reis. De show heeft iedere week een nieuw thema met bijpassende liedjes van Dirk en van andere artiesten die hij een warm hart toedraagt.

Icoon
Dirk Scheele: “Ik heb veel televisieprogramma’s gemaakt, maar nu ga ik voor het eerst in mijn 25-jarige carrière een eigen radioshow maken. Ik heb er heel veel zin in en ga er een interactieve show van maken. Bovendien kan ik vanuit mijn achtergrond als muziektherapeut met mijn stem en mijn liedjes de kinderen goed bereiken!”.

Mayoni Oosterhoff, DJ en eigenaar van de radiozender, is enorm blij met de komst van Dirk: “Hij is al jaren een icoon op het gebied van kindermuziek. Menig ouder en kind zal hem kennen, dat maakt de show extra leuk om te luisteren. Ideaal om de radio speciaal in het weekend aan te zetten. Het scherm even aan de kant en genieten maar”.

Onbezorgd luisteren
Hallokids Radio is een online radiozender voor gezinnen met kinderen in de leeftijd tot en met 10 jaar. De radiozender combineert muziek voor en door kids met de grootste hits van nu. Alle muziek en onderwerpen in de verschillende shows van Hallokids Radio zijn Kids Proof, zodat kinderen en ouders op elk moment van de dag onbezorgd kunnen luisteren.

Hallokids Radio is te beluisteren via: www.hallokidsradio.nl  maar ook via TuneIn, Deezer, Juke en www.radiozenders.fm

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*