Dennis van der Geest presenteert ‘De Veronica Inside Ochtendshow

Maandag 30 augustus is ‘De Veronica Inside Ochtendshow’ terug van vakantie. Nog zonder Wilfred Genee, die iets langer vrij neemt, maar met Dennis van der Geest. Co-host Niels van Baarlen en nieuwslezeres Florentien van der Meulen hebben de oud-judoka en presentator gevraagd om het team te versterken gedurende de afwezigheid van Wilfred.Dennis van der Geest:

“Ik ben enorm vereerd dat Niels en Florentien mij hiervoor hebben gevraagd. Radio maken is topsport, helemaal zo vroeg in de ochtend. Ik ben een enorme muziekliefhebber, dus deze uitdaging om ‘De Veronica Inside Ochtendshow’ te presenteren ga ik graag aan!” De komende weken is er nog een wisseling in de programmering van Radio Veronica. Omdat Tim Klijn en Celine Huijsmans van ‘De Veronica Middagshow’ met vakantie zijn, grijpen Rob Stenders en Caroline Brouwer de gelegenheid aan om ‘De Bonanza’ om te dopen tot ‘De Bonanza XL’ en de uitzendingen met twee uur te verlengen. Van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 17 september kunnen luisteraars iedere werkdag tussen 14.00 en 18.00 uur hun favoriete platen aanvragen. Om 18.00 uur neemt Marisa Heutink tot 21.00 uur het stokje van hen over en Sander Schrik sluit de dag af met zijn programma tussen 21.00 en 00.00 uur.

5 Comments

  1. Het is wat, nu ook al een judoka op de radio. Is radiomaken geen vak meer?

    Nou ja, als hij maar lekker wazige vara muziek draait en een track 17 van een album uit 1977 kent zal stenders het vast goed vinden,

  2. Konden ze nu echt niemand anders vinden? Ik associeer hem nu niet echt met radio. En op TV zie je hem ook te pas en te onpas voorbij komen. Nee, ik laat dit rondje aan mij voorbij gaan…

  3. Beste Hans en Erwwin, Laten we Dennis van der Geest het voordeel van de twijfel geven. Je kan altijd achteraf wel beoordelen of het niks is? Bovendien vind ik het juist een pluspunt dan hij geen geformatteerde, gelikte radio DJ is waarvan er 13 in een dozijn gaan. Lees anders het commentaar maar van Michel bij het bericht; Domien Verschuuren verlengt contract bij Qmusic met 3 jaar.

    Dan is het misschien wel verfrissend zijn dat Dennis van der Geest geen gelikte 13 in een dozijn radio DJ is. Dan moet hij ook niet doen. Hij moet gewoon zichzelf zijn en dan kan het authentieke, verfrissende radio opleveren! Ik ben benieuwd?

    • Helemaal niets voordeel van de twijfel. Ik geef hier mijn mening of dat nu vooraf is of tijdens zijn invalbeurt, dat is niet zo relevant.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*