Winnaars 1ste kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2019

De eerste vijf programma’s die kans maken op de Gouden Televizier-Ring 2019 zijn bekend. Het Nederlands publiek koos in de eerste ronde massaal voor BN’ers op reis en twee spannende series.

In de eerste kwalificatieronde kon alleen worden gestemd op programma’s die werden uitgezonden tussen 1 augustus en 1 november 2018. De volgende programma’s kregen de meeste stemmen.

De top 5 in alfabetische volgorde:

  • Beste zangers (AVROTROS)
  • Beter laat dan nooit (RTL 4)
  • Expeditie Robinson (RTL 5)
  • Ik weet wie je bent (KRO-NCRV)
  • Klem (BNNVARA)

Opvallende titels
De meest opvallende titels in de top 5 zijn Beter laat dan nooit, het sympathieke reisprogramma waarin Olcay Gulsen Azië verkende met veteranen Willibrord Frequin, Peter Faber, Gerard Cox en Barrie Stevens en Ik weet wie je bent, de spannende serie met Daan Schuurmans in de hoofdrol.

Het veelgeprezen Klem kreeg geheel terecht veel stemmen en het al eerder voor een Ring genomineerde Beste zangers staat wederom op de lijst. Eeuwige favoriet Expeditie Robinson maakt ook volgend jaar kans op de Gouden Televizier-Ring.

Kwalificatierondes
De Gouden Televizier-Verkiezing telt in totaal vier kwalificatierondes. De top vijf per voorronde wordt automatisch geplaatst op de nominatielijst van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing die eind augustus start. Dat betekent dat de bovenstaande vijf programma’s nu al kans maken op de Gouden Televizier-Ring 2019!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*