De Podcast Top-5 van Angelique Houtveen

In aanloop van de Online Radio Awards interviewen wij diverse online radiomakers en podcasters. Ditmaal: Angelique Houtveen (o.a. 3FM en de Angelique Houtveen Podcast).

5. Papa Podcast
Speciaal voor alle papa’s in Nederland maar als vrouw zonder kinderen kan ik zo genieten van hun aandoenlijke en eerlijke verhalen over vaderschap. En ik leer mijn 3FM collega Wijnand Speelman (die het samen met Barend van Deelen maakt) nog veel beter kennen.

4. Eelco de Boer Podcast
Top-ondernemer Eelco de Boer is de reden dat ik zelf ben gaan podcasten. Hij deelt zijn inzichten over o.a. ondernemerschap op zo’n down-to-earth manier zonder in een grote studio te zitten waardoor ik dacht: de boodschap is in dit geval echt belangrijker. Ook voor niet-ondernemers heel verhelderend. 

3. Dissect
Altijd fijn als mensen de tijd nemen om een muziekalbum echt uit te pluizen. Uitgebreider dan in deze podcast ga je dat niet vinden. Elk seizoen één album, elke aflevering één nummer van dat album. Tot nu toe werden o.a. “To Pimp a Butterfly” van Kendrick Lamar en “My Beautiful Dark Twisted Fantasy” van Kanye West ontleedt. Om te smullen! 

2. Popcast
De muziekredactie van The New York Times over nieuwe muziektrends, albums en artiestennieuws. Is Billie Elisie de toekomst van de popmuziek? Hoe zit het met de geschiedenis van Country-Rap? Heerlijk om de licht cynische host met zijn gasten hierover te horen discussiëren. 

1. Oprah’s SuperSoul Conversations
Gesprekken die je aan het denken zetten over spiritualiteit, gezondheid en wat het betekent om mens te zijn. Elke aflevering leer ik meer over mezelf en hoe meer compassie te hebben voor andere ideeën/meningen. 

Bonus!: Magische Momenten Podcast: geen verhalen of gesprekken maar heerlijke meditaties die echt direct meer rust brengen. 

Kijk voor meer informatie op Onlineradioawards.nl


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*